logo_#0014d24.png

NOT YOUR USUAL LIFE COACH

Ik ben Else Paulussen. Mensen herkennen mij aan mijn witte jurk van Appletrees, mijn liefde voor humor en fun, en mijn levenswijsheid (die ik graag deel).

Leven is veranderen, daar kun je niet omheen. Een coach is een investering in jezelf. Bij de zoektocht naar inspiratie en een nieuwe kijk op het leven, waren coaching en het nodige soul searching de beste cadeaus aan mezelf. 

Opnieuw beginnen of iets nieuws beginnen: het is spannend. Ik heb het ook allemaal doorgemaakt, als levenslange ontdekker. Die kennis en ervaring wil ik delen, daarom schoolde ik me om tot coach.

Mijn coaching berust op een combinatie van bewezen technieken, mensenkennis en intuïtie. Ik wil je de kracht bijzetten die je nodig hebt om je eigen leven in handen te nemen.

Samen ontwerpen we het leven dat bij je past. Mijn spotlight is altijd op jou gericht. Tijdens onze gesprekken verschaf ik je van een objectieve kijk, ongefilterd. Stel in vraag wat je zelf niet in vraag stelt, en geef je zo een nieuwe kijk op jezelf en je leven.

Schermafbeelding 2021-03-03 om 22.28.05.
logo_#0014d26.png
Schermafbeelding 2021-03-18 om 22.19.43.
Schermafbeelding 2021-03-03 om 22.44.57.

Ik ervaarde een heel moeilijke, lang aanslepende, uitputtende situatie op het werk.  Het ging zo ver dat ik eraan dacht mijn werk op te geven. Door het traject dat ik met Else aflegde kreeg ik inzicht in de situatie waardoor ik er vanop afstand naar kan kijken.  Het geeft me ruimte om een keuze te maken. 

Ik overweeg nog steeds een carrièreswitch, maar die is niet meer gebaseerd op onvrede of frustratie op mijn huidig werk.  Ik kan nu vanuit mezelf een bewuste keuze maken welke richting ik uitwil met mijn leven.

- D

Omwille van corona stortte mijn business van de ene dag op de andere in. Dankzij de trajectbegeleiding van Else heb ik de kracht gekregen om naar de situatie te kijken als een opportuniteit om mijn business opnieuw in de wereld te zetten. Else was een geweldige sparring partner. Ze durfde het aan me echt te confronteren om mijn passie en doel boven te halen. 

 

Ze zette me aan tot reflectie waardoor ik nu een betere business uitbouw dan voordien. Haar enthousiasme werkte inspirerend.  Het traject heeft me een nieuwe begin gegeven en mentale rust.

- A

'Elk gesprek met Else is een cadeau aan mezelf. Doordat ze zo diep luistert en de moed heeft om volledig authentiek te spiegelen wat ze hoort en ziet, brengt ze me telkens tot transformerende inzichten en groei.

 

Ze heeft daarnaast het talent om dat met veel humor te doen, zodat ik mezelf heerlijk bij de kraag kan pakken en effectief een verandering kan realiseren. She rocks my world!'

-  K

Loop je een stukje mee?